Tiger it is!
Het heeft even geduurd maar we zijn eindelijk op plaats van bestemming. Althans, voor deze eerste nacht dan. Na een reis van zo'n 24 uur zijn we eindelijk aangekomen in Kuala Lumpur Airport. Onderweg nog even wat uurtjes in Cairo doorgebracht en van alle gesluierde dames genoten. Burka's zijn er blijkbaar in alle kleuren en maten, lichtblauw met goud, hoogglans zilver of zachtroze met diamanten. De aankomst in het donker was overigens echt heel mooi. Cairo is niet voor niets één vm 's werelds meest licht vervuilende plekjes maar vanuit een vliegtuig is het wel heel mooi (een soort van enorm tuincentrum met kerst!). Eenmaal in KL zijn we snel bij de auto en begint het avontuur direct met het linksrijden. Overigens is het personeel uiterst vriendelijk op de luchthaven en is het niet vreemd dat KL Airport al voor de derde keer op rij is uitgeroepen tot beste vlieghaven ter wereld. Maar dat terzijde! Wat ook wel leuk is dat wij ons druk maken om een nagelvijltje in je handbagage terwijl je hier gewoon bestek van metaal bij het eten krijgt. Momenteel zitten we in ons kamertje te genieten van een echt Tiger biertje. Het hotel staat namelijk midden in een achterbuurtje waar alles en iedereen op straat leeft. Helemaal leuk! Versgebakken kipburgers uit een karretje voor 35 cent en we plunderen een soort van supermarkt voor nog geen vijf euro. Doen nog even een biertje bij de plaatselijke kroeg terwijl de eerste kakkerlak langs onze Havaianas beweegt. Voor Bodhy begint het goed :-)